Koji je najlepši na svetu?

Bez autora
Nov 25 2011

Nedavna pojava neobičnog SUV-a "opera" iz italijanske radionice Vigor donela je možda rešenje koji automobil je trenutno najružniji, ali ona druga strana uskoro će i zvanično dobiti pobednika. U Parizu se, naime, priprema 27. izdanje Međunarodnog automobilskog festivala, na kojem će biti izabran "Najlepši automobil godine", s tim što u konkurenciju ulaze samo vozila koja koštaju ispod 50.000 evra.Time su automatski isključeni luksuzni i super-automobili, koji bi se, bez sumnje, lako našli među finalistima, tako da je na ovaj način izbor prilično sužen, ali i veoma otežan, jer se tek na ovaj način vidi koliko ukusi mogu da budu različiti.

Koji je najlepši na svetu?Nedavna pojava neobičnog SUV-a "opera" iz italijanske radionice Vigor donela je možda rešenje koji automobil je trenutno najružniji, ali ona druga strana uskoro će i zvanično dobiti pobednika.

U Parizu se, naime, priprema 27. izdanje Međunarodnog automobilskog festivala, na kojem će biti izabran "Najlepši automobil godine", s tim što u konkurenciju ulaze samo vozila koja koštaju ispod 50.000 evra. Time su automatski isključeni luksuzni i super-automobili, koji bi se, bez sumnje, lako našli među finalistima, tako da je na ovaj način izbor prilično sužen, ali i veoma otežan, jer se tek na ovaj način vidi koliko ukusi mogu da budu različiti.

U konkurenciji su, recimo, "ševrolet kamaro kabrio", "hjundai veloster", "mazda CX-5", "opel ampera" i "reno tvizi", a u nekim ranijim izborima pobede su odnosili "pežo RCZ", "audi TT", "alfa romeo brera" i "nisan 350Z", dok je aktuelni lepotan "sitroen DS4"...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik